Dark Chocolate Bar
Een 100 gram chocolade reep van pure Ocoa chocolade met honing, sinaasappel en geroosterde pecannoten.
Over Friandries Chocolates
Friandries Chocolates staat voor een frisse kijk op chocolade. In 2015 is Friandries Chocolates opgericht door Dries Michels met het doel om verandering te brengen in de traditionele chocolademarkt. Geen traditionele vullingen met alcohol, slagroom of een hazelnootpraliné, maar smaken die verrassen en in balans zijn. Nu, 7 jaar later werkt er dagelijks een team van gedreven chocolatiers/patissiers aan de mooiste chocoladecreaties. Kwaliteit is één van de belangrijkste kernwaarden binnen Friandries. Om deze reden werkt Friandries Chocolates uitsluitend met de beste ingrediënten met als basis een selectie van de chocolades van Cacao Barry.
Omschrijving
De ene dag zoek je iets zoets. De andere dag heb je behoefte aan bitter. Want je hebt niet altijd zin in hetzelfde. Gelukkig kun je met onze chocolade álle kanten op. Pick your mood. Of laat je door ons verrassen met een unieke combinatie chocoladesmaken waar je zelfs nog nooit van gedroomd had. Zoet, zuur, zout, bitter, kruiden, specerijen, pittig en umami, de acht smaken die je tegen kunt komen in onze bonbons.
Duurzame Keuze
De producten uit dit assortiment komen van 100% duurzame en traceerbare cacao, dat door een geoptimaliseerd programma gaat zodat de cacao nu, maar ook in de toekomst van hoge kwaliteit blijft.Ook de verpakking is duurzaam. De blisters die in de bonbondozen worden geplaatst zijn gemaakt van gerecycled plastic. Het gerecyclede plastic bestaat uit door consumenten gebruikte PET flessen. Door te werken met de plastic inlegger blijven de bonbons goed in de verpakking liggen en is de kans minimaal geworden dat de bonbons verschuiven of breken tijdens de verzending.
Dark Chocolate Bar (Vegan)
Dark Chocolate Bar
Een 100 gram chocolade reep van pure Ocoa chocolade met honing, sinaasappel en geroosterde pecannoten.
Over Friandries Chocolates
Friandries Chocolates staat voor een frisse kijk op chocolade. In 2015 is Friandries Chocolates opgericht door Dries Michels met het doel om verandering te brengen in de traditionele chocolademarkt. Geen traditionele vullingen met alcohol, slagroom of een hazelnootpraliné, maar smaken die verrassen en in balans zijn. Nu, 7 jaar later werkt er dagelijks een team van gedreven chocolatiers/patissiers aan de mooiste chocoladecreaties. Kwaliteit is één van de belangrijkste kernwaarden binnen Friandries. Om deze reden werkt Friandries Chocolates uitsluitend met de beste ingrediënten met als basis een selectie van de chocolades van Cacao Barry.
Omschrijving
De ene dag zoek je iets zoets. De andere dag heb je behoefte aan bitter. Want je hebt niet altijd zin in hetzelfde. Gelukkig kun je met onze chocolade álle kanten op. Pick your mood. Of laat je door ons verrassen met een unieke combinatie chocoladesmaken waar je zelfs nog nooit van gedroomd had. Zoet, zuur, zout, bitter, kruiden, specerijen, pittig en umami, de acht smaken die je tegen kunt komen in onze bonbons.
Duurzame Keuze
De producten uit dit assortiment komen van 100% duurzame en traceerbare cacao, dat door een geoptimaliseerd programma gaat zodat de cacao nu, maar ook in de toekomst van hoge kwaliteit blijft.Ook de verpakking is duurzaam. De blisters die in de bonbondozen worden geplaatst zijn gemaakt van gerecycled plastic. Het gerecyclede plastic bestaat uit door consumenten gebruikte PET flessen. Door te werken met de plastic inlegger blijven de bonbons goed in de verpakking liggen en is de kans minimaal geworden dat de bonbons verschuiven of breken tijdens de verzending.