Omschrijving
Door zelf inheemse kruiden te zaaien bij boeren, brouwen de fruitslagers een Nederlandse ijsthee voor een gezonde grond. Op basis van spar, kamille en engelwortel zorgen de boerenbotanicals voor een groene, weelderige smaak met een fris randje. Bijen blij, wij blij!
Ingrediënten
Water, suiker, appelsap, natuurazijn, munt, bramenblad, thee, verveine, brandnetel, berkenblad, kamille, lindebloesem, hop, korenbloem
Duurzaamheid
Roze Bunker startte als culinair, politiek, kunstzinnig, ontwerpend, wild-plukkend, verbouwend, struinend, verzamelend collectief… Wat doe je dan? Problemen die aandacht nodig hebben aanvallen met plezier! Onder frisdranken vonden zij al snel problemen waar ze iets mee konden. Hiermee kwam de term ‘Fruitslager’ tot leven.
Fruitslagers gooien liever niets weg. Met de fruitresten wordt geëxperimenteerd om nieuwe producten te maken. De moderne schillenboeren van de Peelpioneers gebruiken van citrusschillen de etherische oliën en pulp, en Rebottled verwerkt onze gebruikte flessen voor ons eigen glaswerk. De Fruitslagers van Roze Bunker veranderen de frisdrankindustrie van de grond tot in het glas. Ze planten biodiversiteit, verwerken reststromen en verkorten de voedselketen.
Roze Bunker Wilde IJsthee (69cl)
Omschrijving
Door zelf inheemse kruiden te zaaien bij boeren, brouwen de fruitslagers een Nederlandse ijsthee voor een gezonde grond. Op basis van spar, kamille en engelwortel zorgen de boerenbotanicals voor een groene, weelderige smaak met een fris randje. Bijen blij, wij blij!
Ingrediënten
Water, suiker, appelsap, natuurazijn, munt, bramenblad, thee, verveine, brandnetel, berkenblad, kamille, lindebloesem, hop, korenbloem
Duurzaamheid
Roze Bunker startte als culinair, politiek, kunstzinnig, ontwerpend, wild-plukkend, verbouwend, struinend, verzamelend collectief… Wat doe je dan? Problemen die aandacht nodig hebben aanvallen met plezier! Onder frisdranken vonden zij al snel problemen waar ze iets mee konden. Hiermee kwam de term ‘Fruitslager’ tot leven.
Fruitslagers gooien liever niets weg. Met de fruitresten wordt geëxperimenteerd om nieuwe producten te maken. De moderne schillenboeren van de Peelpioneers gebruiken van citrusschillen de etherische oliën en pulp, en Rebottled verwerkt onze gebruikte flessen voor ons eigen glaswerk. De Fruitslagers van Roze Bunker veranderen de frisdrankindustrie van de grond tot in het glas. Ze planten biodiversiteit, verwerken reststromen en verkorten de voedselketen.